Технически характеристики:
Модел Колонки за дизелово гориво серия CUBE 56 - 70
Описание Всяка колонка CUBE 56 - 70 включва в комплекта: автоматичен пистолет, 4м маркуч с щуцери, невъзвратен клапан, щуцери и скоби за смукателен маркуч Ø25мм
Тип PIUSI CUBE 56
Захранване, V 12/24
Дебит, l/min 56/70
Тегло, kg 21
Гаранционен срок 24 месеца
Произход Италия

Описание:

Колонките за гориво от серия Cube 56 - 70 са разработени за вътрешно-фирмен контрол. С тях може бързо и сигурно да се зареждат превозни средства, като се измерват и записват разходените количества гориво. Разходомерите, монтирани на колонките, са здрави, сигурни и лесни за използване. Друго предимство на колонките Cube 56 е тяхната функционалност. Те могат да се монтират на различни места, включително на варели, благодарение на бързата им връзка.

Колонките серия CUBE са разработени за дистрибуция на дизелово гориво с нетърговски цели.

С колонките серия CUBE, превозни средства могат да бъдат презареждани, бързо и безопасно, с различни възможности за измерване и записване на количествата.

Разходомерите монтирани върху колонките серия CUBE имат здрави механични системи за четене на данни, чиято надеждност и лекота за използване са доказани от времето.

Прости и гъвкави, колонките серия CUBE помпи могат да бъдат инсталирани на цистерни и варели, благодарение на бърза връзка.

  • Дебит (макс.): до 56 л / мин (70 л / мин Cube DC).
  • Непрекъсната работа при 230 V.
  • Ниво на шума: под 70 db.
  • Точност на разходомер: ± 1%.

Go to top