M

обилен дизелов резервоар

 

 Резервоарите се изработват с вместимост от 1500 до 9000 литра като е възможно да бъдат изработени и резервоари с вместимост пожелание на клиента. Те са снабдени с автоматичен пистолет, брояч, стоп бутон  и системата „FULL COVERING”, която е с регистриран патент.

Всички модификации на резервоарите са изработени от стомана с дебелина 3мм. В горната част на резервоара са разположени:

  • Отвор за пълнене снабден с ограничаващ клапан, който се задейства при 90% запълване на резервоара.
  • Вентилационна тръба снабдена с устройство за пресичане на пламъка защитаващо повърхността от запалване.
  • Аналогов нивомер.
 

Кутията съдържа:

  1. Помпа за гориво модел Panther /E80;
  2. Брояч K33/K44;
  3. Автоматичен пистолет;
  4. Контролен панел;
  5. Авариен стоп бутон;
     

 

 

 


В долната част на резервоара се намира отвор, който служи за пълното източване на резервоара (използава се преди транспортиране или повдигане на резервоара). Задържащата вана също е изработена от стомана и има паралелепипедна форма. Тя може да поеме до 50% от капацитета на основният резервоар.

В предната част на мобилната бензиностанция е разположена метална кутия съдържаща автоматиката за разпределение на горивото.

Инсталацията за разпределение на гориво е снабдена със сензор за ниво, който улавя промяната на нивото на гориво в резервоара. Когато това ниво премине под определен минимум (липса на гориво) сензорът реагира като изключва помпата. Помпата не може да се включи  отново докато резервоарът не бъде запълнен с гориво (поне над минималното ниво).

 

Go to top